(P) Dezvoltatorul software ALBOSMART lansează platforma de monitorizare a consumurilor energetice CloudEnergy

Autor: Publicitate 29.05.2020

Platforma software dezvoltata de catre compania Albosmart se numeste CloudEnergy si reprezinta o solutie de monitorizare a consumurilor energetice, si nu numai, ce poate fi implementata in orice sector de activitate cu accent insa pe sectorul industrial.

Albosmart activeaza din 2011 ca integrator de proiecte IT&C in mediul industrial. Inca de la inceput, cele mai solicitate servicii au fost cele de dezvoltare software customizat. Datorita proiectelor implementate in special in mediul industrial, am luat hotatarera de a ne axa pe dezvoltarea propriilor aplicatii care sa acopere cerintele beneficiarilor. 

CloudEnergy a inceput sa prinda contur si sa fie dezvoltata in urma cu aproximativ trei ani, ca solutie la problemele de monitorizare identificate in industrie. Echipa de dezvoltare are o experienta de peste 10 ani in proiecte din sectorul industrial.

De la idee, la realizarea platformei CloudEnergy, am trecut prin mai multe faze de documentare si analiza a functionalitatilor si a modului in care acesta s-ar materializa.  Am identificat astfel ca cea mai buna solutie pentru noi ar fi accesarea unei finantari europene. Proiectul nostru a fost selectat si am obtinut un buget de dezvoltare.

Proiectul CloudEnergy in cifre:

7 membri in echipa de proiect.

3 ani durata de dezvoltare si testare.

17 proiecte pilot in mediul industrial, cu peste 5000 de puncte de masura.

2.700.000 RON buget de dezvoltare din finantare europeana si fonduri proprii.

Avantajele CloudEnergy:

 

 

Cu ajutorul platformei noastre, venim atat in sprijinul beneficiarului final, cat si in cel al integratorului oferind un instrument unic de monitorizare.

Planul Albosmart de dezvoltare, este unul ambitios. Pe termen scurt dorim realizarea de parteneriate cu integratorii din diverse industrii din Romania, ulterior pe termen mediu si lung vrem sa devenim o optiune pentru integratorii din Europa si nu numai.

Albosmart pune la dispozitia partenerilor sai uneltele necesare pentru a pune in functiune un sistem de monitorizare energetica intr-un timp redus si la costuri minime. Partenerii nostri beneficiaza de documentatie tehnica detaliata, instruirea utilizatorilor si suportul tehnic necesar in implementarea cu succes a unui sistem  de monitorizare a consumurilor energetice.

Impreuna cu partenerii nostri imbunatatim continuu functionalitatile existente si dezvoltam functionalitati noi pentru a acoperi toate cerintele beneficiarilor finali.

Investim continuu in dezvoltarea CloudEnergy si astfel ne-am propus ca in urmatorii 3 ani sa avem un portofoliu de peste 250 de clienti.