Noi măsuri de relaxare de la 1 iunie. Ludovic Orban: Se ridică restricţiile privind deplasarea în afara localităţii / Se reia transportul feroviar şi rutier internaţional

Ziarul Financiar 28.05.2020

Premierul Ludovic Orban a anunţat toate măsurile de relaxare din 1 iunie.

 

Principalele declaraţii susţinute de Ludovic Orban:Vom modifica Anexa 3 pentru a permite relaxarea în mai multe domenii de activitate.Am adoptat Hotărârea 26. Cuprinde toate măsurile de relaxare care vor fi intrduse în Anexa 3. Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă propune desfăşurarea competiţiilor sportive fără spectatori, organizarea în bazine a activităţilor de pregătire fizică a sportivilor profesionişti fără spectatori. Se permite desfăşurarea activităţilor de pregătire fizică în spaţiile închise cu respectarea distanţei fizice.
Începând cu 1 iunie e permisă desfăşurarea spectacolelor, concertelor în aer liber.Începând cu 1 iunie se ridică restricţiile privind deplasarea persoanelor în afara localităţii, respectiv în zone metropolitane.Se reia transportul feroviar internaţional, transportul rutier internaţional.

Citiţi continuarea pe Mediafax.ro