Cum să lucrezi de oriunde cu succes? Funcţia Multi-screen Collaboration, disponibilă pe Huawei P40 Series şi noul laptop Huawei MateBook X Pro, ar putea fi răspunsul

Ziarul Financiar 02.06.2020

Funcţia Huawei Multi-screen Collaboration face un pas înainte cu Huawei P40 Series, care rulează EMUI 10.1. Datorită tehnologiei distribuite HUAWEI, resursele laptopurilor pot fi acum folosite de către utilizatori şi prin intermediul Huawei P40 Series. Vârfurile de gamă pot utiliza nu doar ecranul, tastatura şi touchpad-ul, ci şi camera şi perifericele audio.

Odată cu lansarea EMUI 10, pentru a îmbunătăţi productivitatea utilizatorilor, HUAWEI a introdus Multi-screen Collaboration, o funcţie unică bazată pe tehnologia distribuită a HUAWEI. Această funcţie oferă o colaborare perfectă între laptopuri şi smartphoneuri. Cu o singură apăsare, ecranul telefonului va apărea pe laptop, apoi se pot controla ambele dispozitive în acelaşi timp cu tastatură şi touchpad.  

 

Huawei P40 Series şi Huawei MateBook X Pro, un dispozitiv unic, ideal pentru productivitatea utilizatorului

Cu funcţia Multi-screen Collaboration, Huawei P40 Series şi laptopul Huawei MateBook X Pro, care urmează să se alăture portofoliului HUAWEI în luna iunie, pot deveni un instrument de lucru complet, care uşurează munca utilizatorului. Laptopul se remarcă prin dimensuni compacte, ideale pentru portabilitate şi specificaţii harware de ultimă oră. Pentru siguranţa utilizatorului, MateBook X Pro dispune de un cititor de amprente integrat în butonul de pornire şi de o cameră web integrată discret în tastatură, care devine vizibilă doar la nevoie. Bateria puternică de 56 Wh susţine multe ore de utilizare, iar ecranul de 13.9 inci atinge un raport ecran-corp de 91%.

De asemenea, funcţia Multi-screen Collaboration este compatibilă şi cu laptopul Huawei MateBook 13, care dispune de un ecran 2K HUAWEI FullView cu  Multi-touch şi un raport ecran-corp de 88%. Pentru consumatorii tineri interesaţi de calitatea vieţii şi productivitate, Huawei MateBook 13, puternic şi elegant, este însoţitorul ideal care le completează stilul de viaţă. Laptopul este disponibil la precomandă, pe piaţa din România, începând cu data de 26 mai. În ceea ce priveşte performanţa, noul Huawei MateBook 13 este alimentat de procesorul Intel® Core™ de a 10-a generaţie. În plus, laptopul este dotat şi cu memorie RAM dual channel de până la 16 GB şi PCIe SSD de mare viteză, permiţând persoanelor creative să se exprime fără neplăcerea unei viteze lente de citire sau scriere.

Cu ajutorul funcţiei Multi-screen Collaboration, după ce un smartphone este conectat la un laptop, aplicaţiile populare de reţele sociale precum WhatsApp şi WeChat pot accesa camera şi microfonul laptopului pentru apeluri video.

De asemenea, cu Multi-screen Collaboration, utilizatorii care lucrează de la distanţă pot deschide fişiere precum documente Word, prezentări PowerPoint şi fotografii de pe smartphone folosind PC-ul - nu este necesar un transfer prealabil.

Utilizatorii pot transforma cu uşurinţă smartphone-ul într-un hotspot celular, printr-un simplu clic. Spre deosebire de un hotspot personal care necesită o parolă şi se conectează ca un punct de acces Wi-Fi standard, procesul de conectare a Huawei P40 Series cu laptopul este mai uşor. Cu ajutorul acestei tehnologii, munca de la distanţă devine o experienţă mai plăcută şi mai simplă.

Conectivitate integrată 5G şi tehnologia SuperCharge de 40W, pentru o funcţionalitate impecabilă

Vârfurile de gamă Huawei P40 Series oferă utilizatorului conectivitate de ultimă oră. Telefoanele sunt alimentate de Kirin 990 5G pentru a furniza conectivitate integrată 5G cu cel mai cuprinzător suport de bandă 5G, performanţă AI robustă şi eficienţă de putere                 într-un factor de formă mai mic decât oricare dintre predecesorii săi.

În plus, Huawei P40 Pro+ vine cu SuperCharge wireless de 40W, pentru o încărcare rapidă şi convenabilă. Chipset-ul dispune de un spaţiu termic ce oferă performanţe excepţionale datorită sistemelor avansate de răcire, soluţia Supercool hibrid 4-în-1 de care dispune Huawei P40 Pro+ asigurând performanţe de răcire excelente. Astfel, vârfurile de gamă Huawei P40 Series sunt ideale atât pentru activităţile de lucru, cât şi pentru cele de divertisment, indiferent de numărul de ore de utilizare.

Astfel, vârfurile de gamă Huawei P40 Series sunt ideale atât pentru activităţile de lucru, cât şi pentru cele de divertisment, indiferent de numărul de ore de utilizare.