TECHO, furnizor de soluţii pentru amenajarea birourilor: Există o şansă de redresare a pieţei de amenajări spre finalul anului datorită finalizării unor clădiri de birouri aflate încă în construcţie

Autor: Mădălina Dediu Panaete 06.06.2020

aceştia au nevoie de noi amenajări.

Cristian Dinu, director general al TECHO România, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii şi mobilier pentru amenajarea birou­rilor, spune că anul 2019 a fost cel mai bun de la înfiinţarea firmei, adică acum mai bine de 20 de ani, cifra de afaceri depăşind 27 milioane de euro. Conform calculelor ZF, cifra de afaceri a companiei a avansat cu peste 80% anul trecut.

„Anul 2019 a fost de asemenea un an al consolidării afacerii şi al parteneriatelor cu diverşi furnizori. Cifra de afaceri a companiei a evoluat constant în cei 23 de ani de la înfiinţare, singura sincopă înregistrându-se în 2009, anul recesiunii globale. Evoluţia din 2019 a fost determinată în principal de condiţile favorabile ale pieţei de profil, respectiv de numărul în creştere al relocărilor sediilor companiilor, acesta fiind strâns legat de ritmul dezvoltărilor de noi clădiri de birouri şi contextului economic pozitiv“, a spus managerul pentru ZF.