Dezvoltatorii ansamblului Atria Urban Resort din apropierea mallului Colosseum, o investiţie de 100 mil. euro, au vândut 90% din prima fază şi aproape au terminat structura la faza a doua

Autor: Bogdan Alecu 02.06.2020

Investiţia totală - de 100 mil. euro - se face parţial din sursele proprii ale finanţatorilor şi parţial cu bani de la Banca Transilvania. Întregul ansamblu ar urma să fie finalizat integral în 2023.

Antreprenorii Liviu şi Eugen Lepăda­tu, care dezvoltă împreună cu SIF Moldova proiectul de locuinţe Atria Urban Resort din Bucureşti, au vândut 90% din locuinţele planificate pentru prima etapă a proiectului, care va cuprinde 160 de aparta­mente. Aşadar, s-au vândut deja peste 140 de locuinţe.

„Atria Urban Resort a inaugurat la începutul acestui an faza 1 care totalizează 160 de apartamente (studiouri, 2 şi 3 camere). Mai mult de jumătate din pro­prie­tari s-au şi mutat în locuinţele lor. Ne bucu­răm pentru că peste 90% din apartamente sunt vândute şi lucrările pe cea de a doua fază sunt în plină desfăşurare. În momentul de faţă, înaintăm şi am ajuns la eta­jul 3 cu structura din faza a 2-a unde vor fi peste 70 de modele de apartamente (studiouri, 2, 3 şi 4 camere, iar majoritatea celor de la par­ter beneficiază de grădini private). Proiectarea este variată şi personalizată pe fiecare fază din cele patru care vor întregi complexul, oferind o diversitate mare de împărţiri şi su­prafeţe, întâmpinând astfel nevoile cumpărătorului şi bugetul alocat pentru o achiziţie“, a spus Liria Themo, directorul de marketing al Atria Urban Resort.