Miercuri, de la 14.00-15.00, o nouă emisiune, realizată în parteneriat cu CEC Bank: Investiţi în România

Autor: Bogdan Alecu 02.06.2020

Investiţi în România pentru creş­tere economică, pentru exin­derea pieţei forţei de mun­că, pentru productivitate şi creş­terea businessului în următorii ani.

ZF alături de CEC Bank, instituţia financiară cu cea mai extinsă reţea teritorială în România, va demara începând de mâine, miercuri 3 iunie, ora 14.00, emisiunea Investiţi în România ce va fi difuzată pe site-ul ZF.ro şi pe pagina de Facebook a ZF.

„După două luni în care economia a hibernat, în care am stat închişi în case, românii au nevoie de încredere şi de certitudini: că economiile lor sunt în siguranţă, că joburile lor sunt sigure, că motoarele economiei vor reporni. Pentru a depăşi cu bine această situaţie, investiţiile sunt vitale: sunt sângele care irigă toate industriile, sunt energia care alimentează progresul. România nu duce lipsă de oportunităţi pentru investiţii, iar actualul context oferă şi pârghiile necesare: lichiditate în piaţă şi dobânzi la un nivel redus. CEC Bank este aici pentru a finanţa proiectele cu potenţial şi suntem încrezători că împreună cu antreprenorii români vom aduce valoare adăugată în economie, vom crea noi locuri de muncă şi noi oportunităţi de creştere“, a spus Bogdan Neacşu, CEO al CEC Bank.

Economia românească şi-a bazat creşterea pe consum în ultimii ani, însă în 2018 ritmul de creştere al consumului s-a redus la jumătate faţă de 2017.

Comerţul este de fapt şi cea mai mare „industrie“ a României, compa­niile din comerţ ajungând în 2017 la afaceri de 115 mld. euro sau 38% din total.