Mastercard lansează un program care facilitează lansarea şi startup-urilor europene în domeniul soluţiilor de plată

Autor: Roxana Rosu 02.06.2020

Mastercard a lansat un program conceput pentru a facilita intrarea pe piaţă şi extinderea fintech-urilor care doresc să ofere noi soluţii de plată, facilitând accesul acestora la tehnologia şi reţeaua globală a Mastercard.

„În ultimii ani, startup-urile europene au contribuit la tranziţia către economii mai digitale la nivel global. Dezvoltarea accelerată a noilor tehnologii ne-a influenţat viaţa în numeroase moduri. Fie că vorbim de plăţi digitale, acces la finanţare sau comerţ electronic, fintech-urile au devenit elemente esenţiale în infrastructura modernă de plăţi. Mastercard este deja recunoscut ca partenerul preferat al fintech-urilor din toată Europa, iar lansarea noului program reprezintă pasul următor al demersului nostru de a-i susţine în atingerea obiectivelor de scalare şi viteză", a declarat Mark Barnett, Preşedinte Mastercard Europa.

Programul sprijină startup-urile inovatoare din industria de plăţi digitale, simplificând colaborarea cu Mastercard şi partenerii săi, pentru lansarea unor noi produse fintech.