Agenţia de turism Paralela 45 reia cursele charter către insulele Creta şi Rhodos din Grecia. Alin Burcea, CEO: Din 7 iulie dăm start călătoriilor, în prima etapă spre insulele fără probleme

Autor: Cristina Bellu 02.06.2020

Agenţia de turism Paralela 45 anunţă reluarea curselor charter către insulele Creta şi Rhodos din Grecia, cu plecări din Bucureşti şi Cluj-Napoca, odată cu redeschiderea aeroporturilor pentru zborurile internaţionale.

Astfel, cursele săptămânale către Heraklion (Creta) şi către  Rhodos vor începe să fie operate din data de 7 iulie, din Bucureşti şi din Cluj-Napoca, iar cele către Chania (Creta) din 8 iulie, din Bucureşti.

“Românii pot merge fără restricţii în Grecia, încă din 15 iunie, fie cu maşina, fie cu avionul la Salonic sau Atena. Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunţat că are în vedere ca după jumătatea lunii iunie să se renunţe la izolarea de 14 zile, obligatorie acum la întoarcerea în ţară. În ceea ce priveşte vacanţele pe zboruri charter, dăm start călătoriilor începând din 7 iulie, în prima etapă spre insulele fără probleme”, explică Alin Burcea, CEO Paralela 45.

Turoperatorul Paralela 45 deţine în portofoliu vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Italia, Tunisia şi Egipt, cu peste 160 circuite culturale şi istorice organizate anual pe patru continentele ori programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made sau programe de business travel.

În perioada de stare de urgenţă vânzările companiei au scăzut cu peste 90% şi au fost închise câteva agenţii, cu reducerea implicită a numărului de salariaţi, potrivit datelor furnizate recent de şeful  agenţiei de turism Paralela 45.