Virgil Popescu, ministrul Economiei: Românii pot merge din nou la mall începând cu data de 15 iunie. Cinematografele şi locurile de joacă din interiorul centrelor comerciale vor rămâne închise şi după această dată

Autori: Laura Buciu , Mediafax 02.06.2020

Românii pot merge din nou la mall începând cu data de 15 iunie, cinematografele şi locurile de joacă din interiorul centrelor comerciale vor rămâne, însă, închise şi după această dată, a anunţat, marţi, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Virgil Popescu a scris, pe Facebook, marţi, că s-a întâlnit cu membri ai Asociaţiei Investitorilor de Real Estate din România. La întâlnire a fost prezent şi premierul Ludovic Orban.

Reprezentanţii Asociaţiei Investitorilor de Real Estate din România au prezentat problemele cu care s-au confruntat în această perioadă de criză.

„În urma discuţiilor avute am stabilit, că în cazul în care situaţia epidemiologică ne va arăta că numărul persoanelor infectate scade, vom deschide mall-urile cu data de 15 iunie”, spune Popescu.

Ministrul Economiei a menţionat că pentru moment, nu se vor deschide, din data de 15 iunie, cinematografele şi locurile de joacă din interior.