Cristian Logofătu, Bittnet: Includerea companiei în indicele BET ar fi un pas următor. Dacă vom primi vreodată o ofertă de nerefuzat, nu o vom refuza

Autor: Tibi Oprea 04.06.2020

Cristian Logofătu, membru în consiliul de administraţie şi unul dintre fondatorii Bittnet Systems, spune că transferul pe piaţa principală a Bursei de Valori Bucureşti a fost un pas natural odată cu dimensiunea la care a ajuns businessul şi că includerea emitentului în indicele de referinţă BET ar fi un pas următor.

„Încet-încet cred că am ajuns la o dimensiune la care acesta este pasul natural. Anul trecut, tranzacţiile cu acţiuni Bittnet au fost aproape un sfert din lichiditatea pieţei AeRO, deci am început să semănăm mai mult cu o companie dintre cele listate pe piaţa principală. De asemenea, pe măsură ce baza noastră de investitori s-a extins şi avem acum peste 1.500 de acţionari şi peste 500 de deţinători de obligaţiuni, fiecare nouă operaţiune de atragere de capital a generat şi sume mai mari şi o dimensiune mai mare a companiei. Acompaniate şi de lichiditate cred că actualele noastre cifre ar trebui să ne plaseze undeva în compoziţia indicelui BET-XT. In­cluderea Bittnet în in­dicele BET ar fi următorul pas şi am fi încântaţi şi onoraţi să facem parte din acest indice“, spune Cristian Logofătu.