Antreprenori locali. Producătorul de materiale de construcţii Daw Benţa: Am fost nevoiţi să luăm decizii rapide şi raţionale în privinţa costurilor, aşa că am sistat investiţiile. Pentru întregul an 2020, compania şi-a bugetat investiţii de aproape 3 mil. lei, faţă de peste 13 mil. lei în 2019 şi peste 20 mil. lei în 2018

Autor: Alina-Elena Vasiliu 04.06.2020

Producătorul de lacuri, vopsele şi alte materiale pentru construcţii Daw Benţa, deţinut de antreprenorul Remus Aurel Benţa, a înregistrat un avans uşor al vânzărilor în intervalul martie-mai 2020 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, chiar şi în contextul pandemiei.

„Limitarea deplasărilor şi întreg contextul actual au conturat premisele unei scăderi inevitabile a afacerilor, dar rezultatele lunilor martie, aprilie, mai ne oferă totuşi o pers­pectivă optimistă. Suntem mulţumiţi de evo­luţia vânzărilor şi a cifrei de afaceri, înregistrând o uşoară creştere faţă de perioada similară a anului trecut”, spun reprezentanţii companiei.

Daw Benţa a lucrat la capacitate maximă atât ca producţie, cât şi pe livrare marfă în perioada de pandemie. În măsura în care a fost posibil, angajaţii au lucrat de acasă.