„A sosit momentul să desfiinţezi Amazon”: Compania lui Jeff Bezos a fost luată în vizor de Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla şi SpaceX

Autor: Eduard Ivanovici 05.06.2020

Elon Musk, directorul executiv din cadrul Tesla şi SpaceX, a declarat că a sosit momentul ca Amazon să fie desfiinţat, potrivit CNBC.

Miliardarul a postat joi un mesaj pe Twitter prin care subliniază monopolul exercitat de Amazon, cel mai mare retailer din lume, adăugând că următoarea carte a autorului Alex Berenson, în care va analiza criza generată de coronavirus, a fost respinsă de compania lui Jeff Bezos.

Berenson a criticat constant restricţiile de circulaţie impuse de autorităţile americane şi a sugerat că riscul de mortalitate ar putea fi mult mai mare pentru persoanele tinere.

„E o nebunie curată @JeffBezos. A sosit momentul să desfiinţezi Amazon. Monopolurile sunt rele!”, a spus Musk.

Miliardarul a fost extrem de vocal în ceea ce priveşte politicile guvernamentale ale Statelor Unite din timpul pandemiei de coronavirus. De asemenea, Musk a declarat că este de acord cu redeschiderea timpurie a activităţilor economice, adăugând că măsurile de izolare sunt fasciste şi nedemocratice.