Omer Susli, proprietarul magazinelor Homelux: În timpul pandemiei am semnat un contract cu Ford Trucks pentru achiziţia de camioane. Urmează să vină primele 10 şi ne dorim să ajungem la 100

Autor: Alina-Elena Vasiliu 09.06.2020

Prin Tempo Invest, firmă înfiinţată în anul 2003, Omer Susli are camioane specializate, printre altele, în transportul cimentului, printre clienţi numărându-se irlandezii de la CRH, care folosesc 85 din camioanele companiei.

Omul de afaceri Omer Susli, cel care deţine magazinele cu decoraţiuni interioare Home­lux, dar şi afaceri în alte domenii, a investit în timpul pandemiei de COVID-19 pentru a-şi creşte parcul auto şi, impulsionat de criză, a decis să investească într-o fabrică proprie de mobilă.

„Unul dintre businessurile mele este o firmă prin care transportăm marfă pulve­rizantă - ciment, carbonat de calciu, făină. Avem momentan 150 de camioane, iar în timpul pandemiei am semnat un contract cu Ford Trucks pentru a creşte cu mai multe camioane. Urmează să vină primele 10 şi ne dorim să ajungem la 100. Decizia a fost luată şi contractul a fost semnat chiar în timpul pandemiei“, a spus Omer Susli la emisiunea online ZF 15 minute cu un antreprenor.