TeraPlast a relocat depozitul din Bucureşti într-un spaţiu mai mare, în Mega Distribution Center din localitatea Chiajna

Autor: Roxana Rosu 09.06.2020

Grupul TeraPlast, producător român de materiale de construcţii, a relocat depozitul din Otopeni în Mega Distribution Center din localitatea Chiajna, noul spaţiu având o capacitate mai mare, în vederea eficientizării activităţii de distribuţie.

Noul depozit are o suprafaţă de 5.100 mp, dintre care 1.500 mp depozit, iar 3.600 de metri pătraţi de platformă exterioară. Amplasat în vestul Capitalei, el va deservi în special partea de sud şi sud-est a ţării, dar şi piaţa externă.

„TeraPlast, prin linia de business Instalaţii, a fost unul dintre motoarele de creştere în primul trimestru al acestui an, iar tendinţa s-a păstrat şi în trimestrul doi, astfel încât extinderea spaţiului de depozitare de lângă Bucureşti a fost o decizie firească. Prin noua locaţie oferim servicii mai bune, o gamă extinsă de produse, termene scurte de livrare şi răspundem optim cererii aflate în creştere din partea clienţilor noştri din sud”, a declarat Ovidiu Gurău, director comercial TeraPlast.