Wizz Air îşi extinde oferta de zboruri din România şi lansează din 15 iulie curse din Bucureşti către Viena şi Heraklion (Creta). Preţurile biletelor încep de la 89 de lei

Autor: Cristina Bellu 09.06.2020

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din Europa Centrală şi de Est, a anunţat astăzi noi rute din Bucureşti spre Viena şi Heraklion (Creta), preţurile biletelor pornind de la 89 de lei dacă sunt rezervate pe site-ul companiei sau prin intermediul aplicaţiei de mobil.

 „Wizz Air continuă să-şi extindă reţeaua în România cu două noi rute anunţate astăzi de la Bucureşti la Viena şi Heraklion. (..). Am implementat o serie de măsuri suplimentare de sănătate şi siguranţă pentru pasageri şi echipaj la bord, în conformitate cu reglementările guvernamentale, astfel încât să putem continua să oferim o experienţă de călătorie de calitate la tarife atractive şi mici”, spune Paulina Gosk, Corporate Communications Manager Wizz Air.

Potrivit datelor Wizz Air, zborurile Bucureşti-Viena vor fi operate în zilele de luni, miercuri, joi, vineri şi duminică, începând cu data de 15 iulie, iar cursele Bucureşti- Heraklion vor fi operate în zilele de joi şi duminică, începând cu aceeaşi dată.

„Cu aceste noi zboruri spre Heraklion, Wizz Air oferă oportunităţi de călătorie spre Grecia, la tarife scăzute, în timp ce Viena devine şi mai accesibilă, cu cinci zboruri săptămânale din capitala României, al patrulea oraş cu operaţiuni Wizz Air spre Viena, după Cluj-Napoca, Suceava şi Constanţa, ultimul anunţat în mai”, transmit reprezentanţii Wizz Air.