Sistemul de rezervări al Blue Air va fi indisponibil cu intermitenţe în cursul zilei de miercuri pentru lucrări de revizie, ca parte a procesului de pregătire pentru reluarea zborurilor regulate la începutul lunii iulie

Autor: Roxana Rosu 10.06.2020

Blue Air va derula în aceste zile lucrări de revizie a infrastructurii informatice a companiei, ca parte a procesului de pregătire pentru reluarea zborurilor regulate la începutul lunii iulie. 

În cursul zilei de miercuri, website-ul şi sistemul de rezervări vor fi indisponibile intermitent între orele 10:00 - 12:00 şi 14:00 – 16:00, iar în perioada imediat următoare vor avea loc, în fiecare noapte, actualizări ale funcţionalităţilor sistemului.

„Părerea pasagerilor contează pentru noi – proiectul de modernizare IT pe care îl demarăm astăzi are ca scop îmbunătăţirea experienţei online a clienţilor noştri, prin implementarea multora dintre recomandările primite de la pasageri în ultimul an. Vreau să le mulţumesc pe această cale celor care mi-au trimis direct nemulţumirile şi sugestiile lor pe adresa oana@blueair.aero; vă rog să folosiţi cu încredere acest canal şi în continuare, pentru orice recomandare de îmbunătăţire a activităţii Blue Air.”, a declarat spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Până la reluarea, la începutul lunii iulie, a programului de zbor regulat, Blue Air operează zboruri la cerere, în conformitate cu cererea înregistrată pentru fiecare destinaţie şi restricţiile de mobilitate stabilite de autorităţi.