Bogdan Neacşu, CEO al CEC Bank: Avem în vedere domenii de activitate cu potenţial ridicat precum agricultura, construcţiile, sănătatea, unde necesarul de investiţii este ridicat

Autor: Claudia Medrega 12.06.2020

„Odată cu declararea stării de urgenţă, situaţia s-a schimbat. Businessul a fost afectat şi am asistat la o scădere a cererii de credite noi, dar s-au schimbat şi priorităţile. CEC Bank s-a concentrat pe măsuri pentru a asigura continuitatea activităţii în condiţiile în care serviciile bancare sunt esenţiale pentru public şi pe măsuri de prevenţie“, susţine şeful CEC Bank.

CEC Bank analizează soluţii de fi­nan­ţare atât pentru domeniile afec­tate de criză, cât şi pentru a con­tribui la creşterea econo­mi­că, având în vedere domenii pre­cum agri­cultura, construcţiile, sănătatea, unde ne­ce­sarul de investiţii este ridicat, a de­clarat pen­tru ZF Bogdan Neacşu, director ge­neral şi pre­şe­dinte al Comitetului de Direcţie al CEC Bank.

„La nivelul CEC Bank analizăm soluţii nu doar pentru cei afectaţi de criză, ci soluţii pentru a contribui activ la creşterea econo­mi­că. Avem în vedere domenii de activitate cu potenţial ridicat precum agricultura, con­struc­ţiile, sănătatea, unde necesarul de in­vestiţii este ridicat. Aceste domenii pot avea o contribuţie pozitivă la creşterea econo­mi­că şi pot compensa, cel puţin parţial, con­tracţia provocată de criza COVID-19“, a trans­mis şeful CEC Bank pentru catalogul Cei mai mari jucători din economie, ediţia 2020, pe care ZF îl va lansa în perioada următoare.