Norofert, cea mai recentă intrare în ringul bursier, deschide o filială în Ohio. CEO: Vom putea să comercializăm produsele în 19 state din SUA

Autor: Tibi Oprea 19.06.2020

Norofert (simbol bursier NRF), producător de îngrăşăminte organice şi cea mai recentă listare la Bursa de la Bucureşti, a anunţat joi acţionarii cu privire la înfiinţarea unei filiale în Ohio, SUA, respectiv a companiei cu răs­pundere limitată Norofert USA, LLC.

„Înfiinţarea entităţii legale pe teri­toriul SUA, Norofert USA LLC, este doar un mic pas în procesul de intrare pe piaţa americană. Concomitent, am deru­lat o campanie accelerată de prospec­tare piaţă, aliniere din punct de vedere legislativ şi adaptare a formulărilor de produse pentru condiţiile pedoclimatice în zonele de centru-est SUA, pentru cul­tu­rile cele mai răspândite din regiune: porumb, grâu, floarea-soarelui şi soia. Deşi procesul de legal compliance a durat mai mult decât estimam, suntem aproape de finalizarea lui, acest proces permiţându-ne să comercializăm pro­dusele Norofert în 19 state din SUA“, spune Vlad Popescu, CEO al Norofert, pentru ZF.