Urmează videoconferinţa ZF Cei mai mari jucători din economie. Fabricat în România. Cine vine la conferinţa online ZF Cei mai mari jucători din economie

Autor: Alexandra Cepăreanu 22.06.2020

Ziarul Financiar organizează joi, 25 iunie, videoconferinţa Cei mai mari jucători din economie, care va reuni la aceeaşi masă a discuţiilor reprezentanţii unora dintre cele mai importante companii.

Ziarul Financiar organizează joi 25 iunie a 15-a ediţie a conferinţei ZF Cei mai mari jucători din economie. Fabricat în România, în format online, ce va aduce virtual la aceeaşi masă a discuţiilor pe Christina Verchere, CEO Petrom – singurul producător local de petrol şi gaze -, Ştefan Vuza, preşedintele Chimcomplex – pe primul loc în Topul celor mai mari companii din industria chimică-, Ioan Filip, preşedintele companiei Taparo – unul dintre cei mai importanţi jucători din industria locală de mobilier-, Silviu Badea, director general Subansamble auto Piteşti - producător de componente auto şi firma mamă a grupului GIC Piteşti-, Ioan Nani, director general al Antibiotice Iaşi - unul dintre cei mai mari producători locali de medicamente-, Mirela Drăgoi, preşedinte executiv în cadrul PetStar Holding - care deţine cea mai mare fabrică de preforme PET din regiunea balcanică, cu o capacitate de producţie de 1,2 mld. unităţi anual-, Daniel Bitere, director de marketing al Agricola Bacău - unul dintre cei mai mari producători de carne şi preparate din carne de pasăre de pe plan local-, Miruna Suciu, Managing Partner Suciu Popa - unul dintre furnizorii de servicii juridice de top din România-, Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei, Mihaela Virginia Toader, director direcţia Strategie, Relaţii Internaţionale, Fonduri Europene Romgaz -cel mai mare producător de gaze naturale din România- şi Daniel Rusen, director de marketing Microsoft – unul dintre cei mai importanţi jucători din industria mondială de software.

Aceştia sunt câţiva dintre speakerii ce vor fi prezenţi în cadrul conferinţei online ZF Cei mai mari jucători din economie, pe parcursul căreia vor discuta despre noul context economic generat de pandemia de Covid-19 şi vor prezenta soluţiile şi deciziile pe care le-au implementat la nivelul companiilor pe care le reprezintă, în vederea depăşirii acestei perioade de criză.

Speakerii ce vor participa la videoconferinţă vor aborda şi subiectul „fabricat în România“, un subiect ce a început să devină mai important odată cu declanşarea pandemiei de Covid-19 şi implementarea măsurilor ţi privind închiderea graniţelor.

Alte teme ce vor fi dezbătute în cadrul conferinţei online vor avea în prim plan  ameninţările şi problemele cu care se confruntă mediul de business în noul context economic, ce măsuri ar trebui să ia autorităţile române pentru ca mediul de business să-şi poată continua investiţiile pe plan local, sau cum arată cadrul legislativ, fiscal, financiar şi cel al pieţei muncii. 

De asemenea, Ziarul Financiar va lansa şi cea de-a 15-a ediţie a Anuarului de Business al României – Cei mai mari jucători din economie, care va cuprinde topul primelor 10 companii, în funcţie de cifra de afaceri înregistrată la finalul anului 2019, din cele mai importante domenii de activitate. Ediţia de anul trecut a cuprins 80 de pieţe şi aproximativ 750 de companii.

 

Retrospectivă. Ultimele trei ediţii ale conferinţei Cei mai mari jucători

 

2017

 

2018

2019