Deloitte l-a desemnat pe Radu Dumitrescu Partener Coordonator al practicii de Consultanţă Financiară

Autor: Cristina Bellu 22.06.2020

Deloitte România l-a desemnat pe Radu Dumitrescu Partener Coordonator al practicii de Consultanţă Financiară, începând din luna iunie, poziţie din care  va coordona echipele de servicii de suport în tranzacţii şi de reorganizare, de consultanţă în fuziuni şi achiziţii, de investigare a fraudelor, precum şi de evaluare economică şi modelare financiară.

Cu aproape 20 de ani de experienţă în analiză financiară, audit, fuziuni şi achiziţii, procese de due diligence, consultanţă în finanţarea de proiecte şi litigii, Radu Dumitrescu s-a alăturat echipei Deloitte România în 2011 pe poziţia de senior manager, iar în 2016 a devenit Partener Servicii Suport în Tranzacţii, rol în care a coordonat echipele de consultanţă în fuziuni şi achiziţii şi de servicii de reorganizare.

Este membru al Institutului Contabililor Autorizaţi din Anglia şi Ţara Galilor (ACCA), al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) şi al Autorităţii pentru Supravegherea Publică a Activităţii de Audit Statutar (ASPAAS).

Cu o echipă de 50 de experţi, Deloitte este unul dintre cei mai importanţi furnizori din România de servicii de consultanţă financiară pentru companii locale şi multinaţionale din mediul privat şi din cel public.

În 2019, echipa de consultanţă financiară a Deloitte România a fost implicată în peste 100 de proiecte complexe prin intermediul tuturor liniilor de servicii.