Grupul din turism Aerotravel: Scenariul plauzibil este cel al unei reveniri în „U“, care se va întinde pe o perioadă de 12-18 luni

Autor: Alina-Elena Vasiliu 23.06.2020

În perioada stării de urgenţă, Aerotravel a îngheţat o parte din operaţiuni şi a trimis o parte din angajaţi în şomaj tehnic, pentru a reduce costurile.

Grupul din turism Aerotravel se aşteaptă ca importanţa agenţiior de turism să crească în perioada următoare, în rândul clienţilor care îşi programează călătorii, ca o măsură de a preveni eventuale probleme.

„Odată cu reluarea călătoriilor în interes de afaceri, dar şi a vacanţelor, compania de travel management sau, mai simplu, agenţia de turism capătă o importanţă sporită. Clienţii vor alege agenţii de turism mari, care au o cunoaştere foarte bună, permanent actualizată a condiţiilor de călătorie şi a destinaţiilor, care oferă asistenţă, care au experienţă internaţională şi care pot reacţiona instantaneu atunci când situaţii complet neprevăzute şi potenţial peri­culoase apar pe parcursul călă­toriei“, spun reprezentanţii Aero­travel, într-un răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2020, care va apărea pe piaţă în perioada următoare.