Interstar Chim, producătorul dezinfectantului Igienol şi al clorului Rivex, o companie cu afaceri de 145 mil. lei: „În prima parte a anului cererea de produse de curăţenie şi de biocide a înregistrat o creştere semnificativă. Fabrica din Bucureşti a lucrat la capacitate maximă“

Autor: Cristina Roşca 23.06.2020

♦ Interstar Chim, companie care deţine atât operaţiuni de producţie, cât şi de import şi distribuţie, şi-a bugetat pentru acest an afaceri de aproape 145 milioane de lei, cu circa 4% mai mari ca în anul anterior.

Compania Interstar Chim, ce are în portofoliu branduri precum Igieniol, Rivex sau Aroxol, şi-a bugetat creşteri în 2020 pentru indicatorii financiari cifră de afaceri şi profit net, avansul fiind susţinut de cererea crescută pentru produse de curăţenie şi îngrijre a locuinţei. Astfel, cifra de afaceri este aşteptată să crească la aproape 145 mil. lei, plus 4%, în timp ce profitul net este bugetat la 6,7 mil. lei, cu aproape 14% peste nivelul din 2019.

„Compania Interstar Chim a conti­nuat să îşi desfăşoare activitatea în cele două luni de stare de urgenţă, adoptând toate măsurile pentru protejarea anga­jaţilor şi pentru crearea unui mediu de lucru sigur. În prima parte a anului 2020, în condiţiile pandemiei de COVID-19, cererea în ce priveşte produsele de cură­ţenie şi produsele biocide a înregistrat o creştere semnificativă, iar compania noas­tră a depus toate eforturile pentru a susţine cererea. Considerând că prod­u­sele noastre sunt esenţiale pentru consumatori în această perioadă, am utilizat la maximum capacitatea de pro­duc­ţie pentru a putea susţine o mare parte a cererii de produse antiba­teriene“, spune Kostas Fidanakis, directorul comercial al Interstar Chim.