Prima fază de construcţie a noului campus al Deutsche Schule Bukarest a fost finalizată după o investiţie de 10 mil.euro. Şcoala va fi inaugurată în septembrie

Autor: Roxana Rosu 24.06.2020

Noul campus al Deutsche Schule Bukarest, şcoală care urmează în totalitate programa germană şi care este acreditată de Ministerul Afacerilor Externe din Germania, va fi inaugurat în luna septembrie, în nordul Bucureştiului, după investiţii totale de 20 milioane euro.

REC Immpuls, filiala regională a grupului german REC Partners, a finalizat lucrările la prima etapă de construcţie, evaluate la 10 de milioane de euro.

Campusul Deutsche Schule Bukarest este construit în două faze, pe un teren cu suprafaţa de 21.300 mp donat de Petrom şi o suprafaţă construită desfăşurată de 10.950 mp, localizat în zona de nord a Bucureştiului, în vecinătatea unui alt proiect coordonat de REC, şi anume Petrom City.

Dincolo de activitatea clasică de project management, REC s-a implicat şi în optimizarea soluţiilor tehnice, dar şi în finanţarea proiectului şi găsirea de sponsori pentru DBU. Consultanţa, proiectarea şi project managementul proiectelor de şcoala reprezintă o arie de expertiză importantă, pe care REC o desfăşoară de ani buni în Germania. Ne bucurăm să implementăm aceleaşi standarde şi în România, mai ales în cadrul unui proiect unic, precum noul campus de la Deutsche Schule Bukarest”,  a precizat Rafat Kamal, partener REC.