Clinicile Dr. Leahu au avut creşteri de 7% în prima lună de reluare a activităţii după starea de urgenţă. „Deşi am încetinit ritmul, ne urmăm planurile de investiţii şi ne propunem deschiderea clinicilor din Cluj şi Iaşi.“

Autor: Georgiana Mihalache 25.06.2020

Clinicile dentare Dr. Leahu, al doilea jucător din piaţa de stomatologie, a intrat pe plus în prima lună de funcţionare după ridicarea restricţiilor impuse de pandemia de COVID-19, având o creştere de 7% în perioada 15 mai-15 iunie faţă de aceeaşi lună din 2019.

Deşi veniturile clinicilor au fost reduse semnificativ în cele două luni de activitate, până la 95% din business, Ionuţ Leahu, fondatorul companiei, se gândeşte în continuare la extindere.

„În luna aprilie am realizat doar 5% din targetul lunii, în condiţiile în care am fost singura reţea de clinici stomatologice care a asigurat urgenţele în şase judeţe din România, pe toata durata stării de urgenţă. Ne-am asumat acest lucru în ciuda costurilor mari de operare. În starea de alertă, după 15 mai, am reuşit să revenim pe creştere. În perioada 15 mai - 15 iunie 2020, am crescut cu 7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut“, a spus pentru ZF medicul Ionuţ Leahu.