Bogdan Giambaşu, cofondator al constructorului Ecoterm din Bucureşti: Nu ai cum să semnezi un contract de 1 mil. euro cu un partener pe Skype. Trebuie să revenim la relaţiile interumane normale. Ecoterm este specializată în lucrări de instalaţii şi are un departament propriu de proiectare

Autor: Alina-Elena Vasiliu 25.06.2020

Construcţiile au continuat să funcţioneze în perioada de pandemie, însă din inerţie, iar semnarea unor noi contracte în lunile care urmează stă sub semnul întrebării, este de părere Bogdan Giambaşu, unul dintre acţionarii companiei de construcţii Ecoterm din Bucureşti.

„Am lucrat din inerţie, pentru că aveam contracte în derulare. Am mai semnat câteva contracte, dar nu destule cât să ofere o linişte pe termen mediu. Lucrurile merg în construcţii, dar merg din inerţie. Şantiere noi nu prea se deschid. Investitorii sunt preocupaţi de ce va fi şi nu ştiu încotro o va lua economia. Cred că acum este un moment de aşteptare. Nu se pot face afaceri pe Skype, e exclus. Nu ai cum să semnezi un contract de 1 mil. euro cu un partener pe Skype. Trebuie ca lumea să aibă relaţii interumane normale”, a spus Bogdan Giambaşu la emisiunea online ZF 15 minute cu un antreprenor.