Deloitte/ZF CFO Summit 2020. Andrei Soare, Fatrom: Ne uităm cu îngrijorare la ce se va întâmpla în fiscalitate anul viitor după alegeri. Ne propunem ca în următorii doi ani să ne dublăm capacitatea de producţie de porcine

Autor: Răzvan Botea 25.06.2020

Andrei Soare, CFO-ul Fatrom, producător şi distribuitor de aditivi furajeri şi jucător din piaţa de producţie de porci, a spus în cadrul evenimentului Deloitte/ZF CFO Summit 2020 că îngrijorarea departamentului financiar al companiei se îndreaptă în acest moment către ce se va întâmpla cu fiscalitatea românească de după alegeri, în contextul în care bugetul de stat este strâmtorat şi guvernul ar putea apela la măsuri de austeritate.

„Pentru noi, ca şi companie, predictibilitatea este cea mai importantă. Având în vedere situaţia fiscal-bugetară, ne uităm cu îngrijorare la ce se va întâmpla în fiscalitate anul viitor după alegeri. Este foarte importantă predicitibilitatea şi nu doar în domeniul fiscal“, a spus Andrei Soare.

Deloitte în parteneriat cu ZF a organizat luna aceasta evenimentul CFO Summit 2020, primul dintr-o serie de conferinţe la care vor participa directori financiari ai companiilor care activează pe piaţa locală, precum şi consultanţi Deloitte.