Cum se adaptează liderii companiilor la schimbările aduse de pandemia de COVID-19. Liderii trebuie să se concentreze asupra schimbării şi asupra motivelor pentru care este nevoie de această schimbare

Autor: Ramona Cornea 26.06.2020

„Angajaţii se vor îndrepta spre lideri, spre manageri, spre oamenii de la conducerea organizaţiei.“

Lumea se schimbă într-un ritm fără precedent, nimic nu mai este sigur sau previzibil din cauza situaţiei create de pandemia de COVID-19 la nivel global. Mulţi lideri de afaceri se luptă să se adapteze la noul normal al perturbării digitale, la normele în continuă schimbare de la locul de muncă şi la evoluţia a realităţii de afaceri.

„Schimbările externe sunt impuse asupra noastră într-un ritm rapid. Liderii trebuie să se concentreze asupra schimbării şi asupra motivelor pentru care este nevoie de schimbări interne. Liderii trebuie să susţină adoptarea comportamentelor dori­te prin feedback şi consolidare“, a spus Andrei Popescu – Carnegie Global Master Trainer, cu expe­rienţă în industrii precum IT&C, automotive, BPO, banking, retail, producţie, FMCG şi farma, în cadrul unui eveniment organizat de Carnegie România şi Asociaţia Business Service Leaders in Romania (ABSL).