Sînziana Pardhan, P3: Planurile pentru România rămân aceleaşi ca şi înainte de criza de sănătate

Ziarul Financiar 26.06.2020

Conducerea dezvoltatorului de spaţii logistice consideră că traiectoria ascendentă a pieţei locale va continua şi dincolo de impactul pandemiei de COVID-19.

Planurile P3 pentru Ro­mâ­nia, rămân ace­leaşi ca şi înainte de apa­ri­ţia crizei de sănă­tate, con­sideră Sînziana Pardhan, country head al dezvoltato­ru­lui de spaţii logistice şi industriale P3 România, având în vedere creş­terea pu­ternică de dinainte de apariţia pandemiei.

Citeşte suplimentul Logistică & Transporturi în format e-paper

„Suntem un investitor cu perspec­tivă pe termen lung şi avem nu doar viziunea, ci şi puterea financiară pentru a putea privi dincolo de suişurile şi coborâşurile temporare ale pieţei. Mai mult decât atât, avem încredere că tra­iectoria ascendentă şi maturizarea pieţei de spaţii de depozitare din Româ­nia vor continua dincolo de impactul imediat al pandemiei“, a spus Sînziana Pardhan.

În prezent, în cadrul parcului P3 Bucharest A1 avem 380.000 de metri pătraţi în depozite, iar suprafaţa nu s-a modificat comparativ cu anul trecut.

P3 a demarat în vara anului tre­cut construcţia unui complex multi­func­ţional în parcul P3 Bucharest de pe A1 care include un hostel pentru 212 persoane, o cantină de 200 de locuri, un supermarket şi o cafenea, alături de servicii de curierat, ATM şi curăţătorie.

„Înaintăm cu implementarea pro­iec­tului de cantină şi spatii de ca­zare în cadrul P3 Bucharest A1 şi urmărim, de ase­menea, să aducem în cadrul par­cu­lui şi alte facilităţi, de care să benefi­cieze nu doar chiriaşii, ci şi angajatii lor. Despre acest subiect vom discuta mai pe larg, cel mai probabil, în a doua jumătate a anului.“

În ultimele 12 luni portofoliul de cli­enţi al P3 România a crescut cu nouă noi clienţi care au închiriat, cumulat, o suprafaţă totală de peste 29.000 de metri pătraţi de spaţii de depozitare şi birouri. În total sunt nouă noi parte­neriate pe termen lung şi un număr total de 26 de clienţi pentru P3 Bucharest A1.  

„Impactul restricţiilor generate de con­textul actual a fost resimţit în ma­nieră diferită de clienţii noştri. Cu toate acestea, am putea afirma că, în general,  nivelul de activitate din P3 Bucharest A1 Park a fost la cote ri­dicate, în special datorită ponderii ridi­ca­te a clienţilor care re­prezintă dome­niul bunurilor alimentare şi de larg con­sum, cât şi al celor care activează în sfera comerţului electro­nic. În rândul do­meniilor de activitate mai puternic afec­tate de pandemie aş aminti jucă­torii din retailul tradiţional, dar şi pe cei din sectorul de auto­motive“, a spus Sînziana Pardhan.

În ceea ce priveşte activitatea în această perioadă, directorul P3 Ro­mâ­nia a subliniat că devoltatorul şi-a arătat disponibilitatea atât faţă de au­to­rităţi, cât şi faţă de o serie de orga­nizaţii nonguvernamentale impli­ca­te activ în lupta împotriva Covid-19.

„Dorim să venim în sprijinul celor care au nevoie de spaţii pentru depozitarea echipamentelor medicale şi suntem în continuare deschişi să punem la dispoziţie spaţii din parcul nostru pe perioada acestei crize.“

bogdan.alecu@zf.ro

P3 a demarat în vara anului trecut construcţia unui complex multifuncţional în parcul P3 Bucharest de pe A1 care include un hostel pentru 212 persoane, o cantină de 200 de locuri, un supermarket şi o cafenea, alături de servicii de curierat, ATM şi curăţătorie.