Bringo, aplicaţia mobilă controlată de Carrefour, este disponibilă în şase noi oraşe şi a ajuns la o reţea de 35 de localităţi. ”Extinderea în comunităţile din oraşele medii şi mici face parte din planul de dezvoltare”

Autor: Roxana Rosu 29.06.2020

Bringo, aplicaţia mobilă pentru livrat cumpărături controlată de Carrefour, şi-a extins prezenţa în alte şase oraşe, respectiv Reşiţa, Giurgiu, Olteniţa, Deva, Câmpulung şi Târgu Mureş, ajungând la o reţea de 35 de localităţi.

“Ne dorim să aducem valoare pentru clienţii noştrii de aceea, în viitor Bringo îşi propune să mărească lista de parteneri. Adăugând noi nume, de la magazine cunoscute la nivel naţional, până la shopuri locale îndrăgite de oameni. Extinderea în comunităţile din oraşele medii şi mici face parte din planul de dezvoltare Bringo, plan în care accesibilitatea ocupă primul loc. Într-un context în care modul de cumpărare este redefinit, ne dorim că Bringo să răspundă nevoilor actuale ale tuturor consumatorilor, nu doar ale locuitorilor din oraşele mari”,a  declarat Justyna Torres, administrator Bringo.