NN Pensii, cel mai mare administrator de pensii Pilon II, este fără director de investiţii de câteva luni. Dan Gheorghe, recrutat de NN Pensii de la FP în noiembrie 2019, aşteaptă avizul ASF ca să preia mandatul de director de investiţii

Autor: Liviu Popescu 30.06.2020

„Până la autorizarea lui Dan Gheorghe ca director de investiţii, responsabilităţile aferente rolului îi revin directorului general al NN Pensii, Andreea Pipernea“, spune NN Pensii.

Dan Gheorghe, recrutat pe 18 noiembrie 2019 de NN Pensii de la Fondul Proprietatea pe funcţia de director de investiţii (CIO), rămasă vacantă după plecarea lui Cristian Popa la BNR, încă are pe final de iunie 2020 mandatul în curs de aprobare la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

„Dan Gheorghe a fost numit Chief Investment Officer (Director de Investiţii) al NN Pensii, mandatul său fiind în curs de autorizare de către Autoritatea de Supra­veghere Financiară. Până la autorizarea lui Dan Gheorghe ca Director de Investiţii, responsabilităţile aferente rolului îi revin Directorului General al NN Pensii, Andreea Pipernea“, a transmis săptămâna trecută NN Pensii la solicitarea ZF.