Familia Boca a făcut afaceri de 65 mil. lei în 2019 cu producătorul de vopsele Sentosa din Sălaj. Compania a realizat anul trecut un profit de 7,3 milioane de lei şi a avut un număr mediu de 171 de angajaţi

Autor: Alina-Elena Vasiliu 30.06.2020

Producătorul de lacuri şi vopsele Sentosa Impex din ju­de­ţul Sălaj şi-a majorat cifra de afaceri cu 12% în 2019 şi a ajuns la un rezultat de 65 de milioane de lei, arată datele de pe site-ul Minis­terului de Finanţe. Com­pania a rea­lizat anul trecut un profit de 7,3 mi­lioa­ne de lei, şi el în creştere, şi a avut un nu­măr mediu de 171 de angajaţi. Avan­sul a venit după ce, în trei ani ante­ri­ori, busi­nessul urmase un trend des­cres­cător.

Sentosa Impex este deţinută, potrivit datelor de pe plat­forma de analiză a companiilor Confidas, de doi acţionari – Ilarian şi Mihaela Boca –, fiecare având proporţii egale din companie.

Pe site-ul com­pa­niei se precizează că fir­ma are peste 100 de agenţi de vânzări, 40 de depozite de produse finite şi măr­furi, peste 100 de autou­tilitare şi autoturisme.