Kinderpedia, aplicaţia care facilitează comunicarea între profesori, elevi şi părinţi, vrea să atragă o finanţare de 200.000 euro prin platforma de crowdfunding Seedblink

Autor: Cristina Bellu 30.06.2020

Kinderpedia, aplicaţia care facilitează prin diferite instrumente comunicarea între dascăli, elevi şi părinţi, dezvoltată de antreprenorii Evelina Necula şi Daniel Rogoz, a fost listată pe platforma locală de crowdfunding Seedblink pentru o finanţare de 200.000 de euro, dintr-o rundă totală de 400.000 de euro, pentru care compania cedează 15.4% din capital.

Runda este condusă de Roca X care a angajat deja suma de 200.000 de euro, iar evaluarea  pre-investiţie a Kinderpedia este de 2,2 mil. euro, potrivit datelor transmise de Seedblink.

“Această rundă de finanţare este o oportunitate valoroasă de a duce mai departe transformarea pe care am început-o în educaţie în urmă cu cinci ani. Fondurile vor fi alocate preponderent pentru a accelera marketingul şi vânzările în România, UK, Portugalia şi Elveţia. Acordul cu Roca X şi listarea pe SeedBlink reprezintă o şansă de a atrage alături de noi parteneri cu valori similare. Împreună, ne dorim să facem tranziţia către o educaţie conectată şi să sprijinim dezvoltarea copiilor în primii ani de şcoală”,spune Daniel Rogoz, CEO şi co-fondator Kinderpedia.