Dragoş Panait, fondatorul restaurantului Red Angus şi al unei companii de consultanţă: Astăzi industria HoReCa încasează doar 15-20% din ce făcea în 2019

Autor: Cristina Roşca 01.07.2020

♦ Compania de consultanţă în HoReCa Next Root Management Systems are în portofoliu 11 clienţi ♦ Restaurantul Red Angus are o istorie de circa un deceniu pe piaţa locală, fiind amplasat în centrul istoric al Capitalei.

Industria HoReCa funcţionează în prezent doar cu divizia de livrare şi cu terasele care însă sunt deschise respectând reguli de distanţare socială, astfel că au jumătate din numărul obişnuit de locuri. La interior restaurantele încă sunt închise, iar premierul a anunţat că nu va exista o reluare a activităţii la 1 iulie aşa cum era discutat, dat fiind că numărul de cazuri este pe un trend ascendent.

„În industria de restaurante multe soluţii astăzi nu prea sunt. Aşa cum am văzut, chiar prim-ministrul ne-a anunţat că nu se vor deschide la 1 iulie restaurantele la interior aşa cum era anunţat. Urmează să vedem ce se va întâmpla în con­tinuare”, a spus Dragoş Panait, fondatorul restau­rantului Red Angus şi al companiei Next Root Management Systems de consultanţă HoReCa.