Compania de curierat Sameday a închiriat aproximativ 2.300 mp în parcul industrial VGP Park Timişoara. Judeţele Timiş, Arad, Bihor au devenit atractive pentru companiile din curierat, sprijinind nevoia acestora de a-şi reduce timpii de livrare la cel mult 24 de ore

Autor: Roxana Rosu 01.07.2020

Compania de curierat Same­day, controlată de eMag, a închiriat aproximativ 2300 mp în parcul industrial VGP Park Timişoara, zona de vest a ţării devenind în ultimii ani tot mai populară pentru firmele are caută spaţii industriale, stocul total dublându-se în decurs de 10 ani, arată datele CBRE.

„Relocarea Sameday confirmă potenţialul zonei de vest pentru sectorul industrial. Dinamica acestei zone se menţine, atât din perspectiva cererii pentru spaţii industriale, cât şi a ofertei.  Stocul actual de 700.000 mp are un grad de neocupare de 5,2% şi alţi 75.000 mp de spaţii industriale sunt în construcţie în judeţele Timişoara, Arad şi Bihor şi vor fi livraţi până la finalul anului”, a declarat Mădălin Aresmeriţoaie, Senior Advisor, Industrial Services, CBRE România.