Dan Drăghici, fondatorul clinicilor stomatologice Drăghici Dental: Am înregistrat o scădere a încasărilor cu 20 - 30% în prima lună de activitate

Autor: Georgiana Mihalache 01.07.2020

♦ Grupul de firme controlat de Dan Drăghici cuprinde laboratorul de tehnică dentară Drăghici Dental şi lanţul de patru clinici stomatologice Junior & Family Dental Center în Iaşi, Bucureşti şi Timişoara.

Clinicile stomatologice Drăghici Dental, fondate de Dan şi Raluca Drăghici, cu activitate în Iaşi, Bucureşti şi Timişoara, au înregistrat o scădere cuprinsă între 20% şi 30% în prima lună de activitate – 15 mai – 15 iunie, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, după ce timp de două luni cabinetele dentare au fost închise din cauza COVID-19.

„Prima lună de la reluarea activităţii a fost dificilă şi provocatoare, în acelaşi timp. Fireşte că am implementat o serie de măsuri riguroase de prevenire a infecţiilor cu Covid-19, care au produs schimbări majore în activitatea noastră şi au dus la creşterea costurilor şi a timpilor de lucru“, a spus Dan Drăghici, fondatorul businessului, pentru ZF.