Dan Puică, CEO BestJobs, preia şi conducerea platformei Avocado.red, specializată în consultanţă online

Autor: Roxana Rosu 06.07.2020

Dan Puică, CEO-ul platformei de recrutare BestJobs,  preia şi conducerea startup-ului Avocado.red, în care fondul de investiţii Neogen Capital, condus de Călin Fusu, a investit până acum jumătate de milion de euro.

Dan Puică a preluat poziţia de CEO al BestJobs în martie 2019, în locul lui Călin Fusu, care a fondat compania în 2001 şi a condus operaţiunile timp de 18 ani.

„Situaţia din prezent a adus şi aduce schimbări majore la nivelul întregii economii, iar domeniul online va căpăta un rol crucial în evoluţia societăţii per ansamblu. Oamenii au o nevoie tot mai mare de internet, fie pentru a-şi găsi un loc de muncă sau pentru a-şi desfăşura activitatea, fie pentru a fi consiliaţi în carieră sau în luarea unor decizii importante. În acest context, cele două companii pe care le conduc au împreună un potenţial foarte mare de creştere, având puncte comune importante şi o componentă online extrem de puternică, care le va asigura o bază foarte solidă de dezvoltare ulterioară. Aşa cum BestJobs a crescut foarte mult în ultimii ani, şi Avocado se va putea dezvolta puternic pe baza experienţei relevante în dezvoltarea platformelor online a întregii echipe“, declară Dan Puică, CEO BestJobs & Avocado.