Ce spun antreprenorii români: Soluţiile inovatoare găsite de antreprenori în această perioadă vor contribui semnificativ la revenirea economiei

Autor: Miruna Diaconu 09.07.2020

Digitalizarea va juca un rol important în dezvoltarea companiilor, iar firmele care nu erau digitale au fost nevoite să se adapteze.

O nouă cursă pentru cel mai bun antreprenor din România a început ieri în cadrul evenimentului online de lansare a competiţiei EY Entrepreneur OF The Year (EOY) 2020. Competiţia dedicată antreprenorilor este la cea de-a 5-a ediţie.

„În ediţia din acest an ne propunem să aducem în atenţia publicului antreprenori inovatori care reuşesc să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a României prin afacerile lor, ei creează valoare pe termen lung pentru întregul mediu de afaceri, dar şi pentru angajaţii şi consumatorii lor“, spune Bogdan Ion, Managing Partner, EY România, în cadrul evenimentului online de  lansare a celei de a 5-a ediţii a competiţiei internaţionale dedicate antreprenorilor- EY Entrepreneur Of The Year 2020.

El este de părere că relansarea economică a României va putea avea loc doar cu ajutorul antreprenorilor, astfel soluţiile inovatoare găsite de aceştia în perioada crizei vor contribui semnificativ la revenirea economică.