Operatorul portuar Socep Constanţa, controlat de oamenii de afaceri Ion şi Nicolae Duşu, are OK-ul ASF pentru fuziunea prin absorbţie a societăţii Casa de Expediţii Phoenix

Autor: Tibi Oprea 13.07.2020

Socep Constanţa (simbol bursier SOCP), societate de exploatare portuară şi expediţii, manipulare şi operare controlată de oamenii de afaceri Ion şi Nicolae Duşu, a anunţat vineri la Bursă că Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat documentul de fuziune întocmit în vederea fuziunii prin absorbţie a societăţii Casa de Expediţii Phoenix. 

„Informăm publicul investitor cu privire la faptul ca Autoritatea de Supraveghere Financiară prin Decizia nr. 817/08.07.2020 a aprobat documentul întocmit în vederea admiterii la tranzacţionare a acţiunilor emise de societatea SOCEP SA ca urmare a fuziunii şi a emis Certificatul numărul AC–743–3/08.07.2020 de înregistrare la ASF a caracteristicilor societăţii SOCEP SA ca urmare a fuziunii prin absorbţie”, se arată în raport. Casa de Expediţii Phoenix Constanţa este un operator portuar specializat în operarea mărfurilor pachetizate.