Ce puteţi citi în noua ediţie a Business MAGAZIN: Operaţiunea Repatrierea. Managerii români de top se întorc acasă

Autor: Ioana Matei 13.07.2020

♦ Au lucrat pentru unele dintre cele mai mari companii din lume, pe pieţe care de care mai puternice sau mai spe­ciale. Au ocupat poziţii de top management şi şi-au construit CV-uri puter­nice care le permit să conducă afaceri de sute de milioane de euro. Iar apoi au decis să se întoarcă acasă. Cine sunt managerii care au mizat recent pe România, citiţi în Business Magazin.

♦ Asigurările ge­nerale vor evolua în linie cu anul precedent, iar minusul de pe segmentul asigurărilor de viaţă va ajunge la 5%, cred re­prezentanţii Uniqa Asi­gurări. Care este stra­tegia lor în noul context?

♦ Mugur Gabriel Ionel, care a făcut parte din echipa care a dus spre listare Norofert, a lansat un nou business în domeniul agriculturii. Povestea Agrobazarului său, în Business Magazin.

♦ Să fii sustenabil nu mai este un trend, ci aproape a devenit normalitate. Cel puţin aşa cred fondatorii R-Create, care vor să îi ajute pe comercianţii online să aibă un viitor mai verde.

♦ Preşedintele Xi Jinping a cerut naţiunii chineze să conducă lumea în domeniul inteligenţei artificiale până în 2030. Nu se află departe de reuşită, iar performanţele chinezilor în domeniu îi uimesc chiar şi pe germani.

Citiţi pe larg despre aceste subiecte, dar şi despre altele, în noul număr din Business Magazin.