Dezvoltatorul imobiliar Impact iniţiază un program de răscumpărare de acţiuni de până la 25 mil. lei pentru alocarea lor către angajaţi şi pentru reducerea capitalului social: Swiss Capital, intermediar

Autor: Tibi Oprea 14.07.2020

Impact Developer & Contractor (simbol bursier IMP), dezvoltator imobiliar controlat de omul de afaceri Gheorghe Iaciu, a anunţat luni la Bursă că a decis iniţierea, începând cu data de 13 iulie 2020, a programului de răscumpărare a maximum 10 milioane de acţiuni, reprezentând cel mult 3,64% din capitalul social al societăţii.

Scopul programului este parţial pentru alocarea către angajaţi şi/sau administratori şi/sau directori şi parţial în scopul anulării acţiunilor achiziţionate şi reducerii corespunzătoare a capitalului social. 

Preţul de achiziţie al acţiunilor va fi de minimum 0,5 lei pe acţiune şi un preţ maxim egal cu valoarea cea mai mică dintre a) 2,5 lei pe acţiune şi valoarea cea mai mare dintre preţul ultimei tranzacţii independente şi preţul cel mai ridicat din momentul respectiv al ofertei de achiziţionare.