Acţiunile Life is Hard cresc cu 22% la Bursă, după ce dezvoltatorul de software a anunţat două tranzacţii şi că vrea să ajungă la o capitalizare bursieră de peste 150 mil. lei

Autor: Alex Ciutacu 15.07.2020

Life is Hard, un dezvoltator software listat la Bursa de la Bucureşti, a anunţat luni seară că va prelua fondul de comerţ a două companii, Active Power Solutions şi Tree Comm Services, poziţionându-se astfel ca integrator IT&C de top, cu scopul ca peste 5 ani să ajungă în top 10 integratori, cu o cifră de afaceri de 100 milioane lei şi o capitalizare de peste 150 mil lei. 

Life is Hard va prelua fondul de comerţ al Active Power Solutions, constând în linia de activitate ce vizează vânzarea produselor/serviciilor telecom, valoarea preluată fiind de 12,7 mil. lei, în contextul în care Consiliul de Administraţie al companiei Life is Hard a aprobat aceste mutări.  

Valoarea de piaţă a aportului net al companiei Tree Comm Services a fost stabilită la 4,1 mil. lei. Valoarea totală estimată a contractelor încheiate cu clienţii, care se va transfera, este de 8,9 mil. lei, cu un număr de 96 de angajaţi.