2Performant vrea să se listeze la Bursa de la Bucureşti în a doua jumătate a anului. Goldring, broker ales pentru intermediere. CFO: În ultimii ani compania 2Performant a făcut paşi importanţi în direcţia listării la Bursă

Autor: Tibi Oprea 15.07.2020

2Performant, companie românească de tehnologie specializată în comerţ online şi marketing digital, şi-a anun­ţat intenţia de listare pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti în a doua jumătate a anului 2020, iar Goldring, unul dintre cei mai activi brokeri pe piaţa românească de capital, a fost ales pentru intermediere.

Bogdan Aron, CFO şi partener 2Performant, spune că listarea tehnică la BVB face parte din obiectivele companiei de a continua dezvoltarea şi de a capta cât mai mult din creş­te­rea comerţului online. „În ultimii ani compania 2Perfor­mant a făcut paşi im­por­tanţi în direcţia listării la Bursă. Au existat multiple runde de finan­ţare care au permis investiţii importante în dezvoltarea pro­priei tehnologii, am fost una dintre companiile câşti­gă­toare ale primei ediţii «Made in Romania», program al Bursei de Valori Bucureşti, o experienţă extraordinară pentru noi şi totodată primul contact pe care l-am avut cu piaţa de capital“, spune Bogdan Aron.

Prin listarea tehnică la BVB vrem să continuăm politica de consolidare şi dezvoltare a business-ului prin investiţii în vânzări, marketing şi suport, mai ales în noul context de creştere accelerată a eCommerce-ului, dar şi să obţinem o recunoaştere a valorii noastre pe piaţă“, spune Bogdan Aron.