NN Asigurări de Viaţă România, liderul pieţei de asigurări de viaţă, a decis să intre şi pe piaţa asigurărilor generale, mai puţin cele auto

Autor: Mircea Nica 17.07.2020

♦ NN Asigurări de Viaţă a primit avizul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a opera pe noua linie de business, dar asigurările auto sunt excluse din planurile asigurătorului ♦ Procesul complet de autorizare de funcţionare este de aşteptat să se încheie în toamna lui 2020.

NN Asigurări de Viaţă a decis să facă o mutare strategică şi să intre pe segmentul asigurărilor generale, după ce s-a menţinut în ultimii cinci ani ca lider al pieţei asigurărilor de viaţă. Pe data de 15 iulie 2020, ASF a dat avizul companiei pentru a opera pe noua linie de business, potrivit infor­maţiilor transmise de asigurător.

„Prin intrarea pe segmentul asigurărilor ge­ne­rale vom putea să preluăm noi riscuri, relevante pen­tru clienţi. Planurile noastre strategice de dez­vol­tare sunt concepute ţinând cont de expertiza deja dobândită în segmentele în care suntem ac­tivi, astfel încât să avem asigurată ex­tinderea facilă în noul segment de piaţă. Suntem în­cre­zători că rea­lizările noas­tre de până acum şi planurile pe care le-am pus în aplicare în contextul ac­tual ne permit să im­ple­men­tăm strategia de dez­vol­tare a companiei planificată pentru acest an. În cei 23 de ani de prezenţă în România, echi­pa noastră a contribuit la dezvol­tarea pieţei locale de asi­gurări“, a transmis NN Asi­gu­rări de Viaţă la solicitarea ZF.