Agenţia de turism Danco Pro a solicitat 1 mil. lei prin IMM Invest: Am aplicat din prima clipă în care s-a anunţat că programul este funcţional. Banii nu-i avem încă

Autor: Alina-Elena Vasiliu 17.07.2020

În primul semestru din 2020, Danco Pro a avut vânzări de 7,7 milioane de lei, faţă de 12,8 milioane de lei în aceeaşi perioadă a anului trecut, ceea ce înseamnă o scădere de aproximativ 40%.

Danco Pro, o agenţie de turism corporate din Bucureşti, deţinută de familia Rodea, a aplicat pentru o finanţare de 1 milion de lei prin programul IMM Invest, însă spune că încă nu a intrat în posesia banilor.

„Am aplicat pen­tru un milion de lei capital de lucru, din prima clipă în care s-a anunţat că programul este funcţional. Aplicaţia a fost aprobată de fondul de garantare şi de bancă. Banii nu-i avem încă, văd că mai durează, tot se mai schimbă câte un formular, îl resemnăm. Sper să-i putem accesa cât de curând“, spune Dan Rodea, directorul general al Danco Pro.

El este şi acţionar în Danco Pro, unde deţine un pachet de 90% din acţiuni, restul aparţinând Danielei Rodea, potrivit datelor de pe platforma Confidas.ro.