Ce se întâmplă cu cel mai nou proiect de malluri din Bucureşti din cauza pandemiei

Autor: Ioana Matei 18.07.2020

Deschiderea Colosseum Mall, planificată iniţial pentru sfârşitul acestui an, este reprogramată pentru 2021, având în vedere impredictibilitatea mediului de afaceri sub impactul pandemiei Covid-19, spun reprezentanţii proiectului de centru comercial aflat în nord-vestul Capitalei.

„Împreună cu partenerii noştri de afaceri am decis să vizăm anul 2021 pentru lansarea Colosseum Mall. Este o decizie naturală şi responsabilă în contextul actual, pentru a diminua riscurile atât pentru noi ca dezvoltatori, cât şi pentru brandurile care s-au alăturat proiectului nostru”, a spus Mihai Dinu, Director General Colosseum Mall.

Colosseum Mall, o investiţie de 30 milioane de euro, face parte din strategia de dezvoltare a centrului comercial existent, care este prezent pe piaţa locală de aproape 9 ani şi înregistrează performanţe notabile în fiecare an.

Procesul de închiriere al Colosseum Mall este avansat, cu peste 85% din spaţii contractate. Mixul de chiriaşi include branduri cunoscute de modă, cafenele, restaurante şi divertisment.

„Deşi pandemia Covid-19 a influenţat dinamica pieţei de retail, proiectul Colosseum Mall rămâne atractiv pentru retailerii care doresc să se dezvolte şi să îşi consolideze afacerile offline şi online din România, pentru a crea o sinergie omnichannel mai puternică. De curând am semnat cu un celebru brand internaţional de modă, care va fi anunţat săptămâna viitoare. Acest brand se bucură de o prezenţă online foarte puternică şi va deschide un magazin flagship, un concept nou de 2000 mp în Colosseum Mall.”, a spus Doiniţa Ilie MRICS, Leasing Manager Colosseum Mall.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro