Clienţii casnici ai E.ON Energie pot produce energie prin intermediul panourilor fotovoltaice şi să o livreze în reţea. Surplusul de energie electrică se injectează în reţea şi este achiziţionat de E.ON, în calitate de furnizor

Autor: Roxana Rosu 20.07.2020

Compania E.ON Energie România a lansat, în luna iulie, o ofertă pentru clienţii casnici care doresc să producă energie verde din energia solară şi să consume astfel mai puţină electricitate din reţea, obţinând o reducere a facturii.

Programul E.ON Solar Home este disponibil, pentru început, în judeţele Iaşi, Timiş şi Arad.

Surplusul de energie electrică se injectează în reţea şi este achiziţionat de E.ON, în calitate de furnizor, iar în acest fel, clientul obţine o reducere a facturii de electricitate. „Suntem preocupaţi să investim în soluţii prietenoase cu mediul, bazate pe surse de energie regenerabile şi nepoluante, iar E.ON Solar Home se pliază perfect pe nevoia de dezvoltare sustenabilă. Trebuie menţionat că acest nou produs vine la o scurtă perioadă de timp de la lansarea E.ON Green Home, destinat clienţilor care vor să consume electricitate provenită exclusiv din surse de energie verde“, declară Claudia Griech, director general adjunct al E.ON Energie România.