Ioan Popa, fondatorul brandului de paste Monte Banato, a investit 5 mil. euro într-un complex turistic în Caraş-Severin

Autor: Alina-Elena Vasiliu 22.07.2020

 Complexul include momentan cinci camere unde turiştii se pot caza, cu o capacitate de zece locuri ♦ „În viitorul apropiat, vom mări capacitatea actuală de cazare cu un hotel cu 34 de camere, spa şi sală de conferinţe, pentru a promova turismul în Banatul de munte pentru perioade mai lungi, nu doar pentru weekend“, spune Ioan Popa.

Ioan Popa, antreprenorul care a fondat brandul de paste Monte Banato, a investit 5 milioane de euro într-un proiect turistic în comuna Văliug din judeţul Caraş-Severin, sub numele Casa Baraj, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium. Ioan Popa mai deţine în prezent doar 7,5% din Monte Banato, restul fiind vândut către italienii de la Colussi. Din 2016, el este şi primarul oraşului Reşiţa.

„Afacerea s-a născut din dorinţa de a oferi turiştilor şansa să savureze muntele şi lacul într-un mod cât mai confortabil, dar şi pentru a face cunoscute bogăţiile locului celor care îşi amintesc de Semenic doar din cărţile de geografie“, povestesc Carmen şi Ioan Popa, proprietarii Casei Baraj, situată la 30 de kilometri de Reşiţa.