Grupul Accor deschide în toamnă hotelul ibis Bucharest Politehnica şi o aduce la conducere pe Raluca Mihăescu. Hotelul ibis Bucharest Politehnica va avea 160 de camere, facilităţi de conferinţe, restaurant, bar şi parcare proprie

Autor: Alina-Elena Vasiliu 22.07.2020

Grupul hotelier Accor a numit-o pe Raluca Mihăescu în funcţia de director general al ibis Bucharest Politehnica, hotel care va fi deschis în toamna anului 2020.

Din 2018, Raluca Mihăescu a fost director general la ibis Palatul Parlamentului. În 2004, a început ca director de vânzări şi marketing pentru ibis Gara de Nord, iar un an mai târziu a preluat ibis Palatul Parla­mentului şi ibis Constanţa, şi în 2009, ibis Sibiu. În 2017, a devenit director general in­te­ri­mar pentru Mer­cure Bucharest City Cen­ter, îna­inte de a admi­nistra ibis Palatul Parlamentului până la sfârşitul lunii iunie 2020.

„Piaţa hotelieră din Ro­mâ­nia rămâne promiţă­toa­re şi nu înce­ti­neşte ritmul creş­terii, cu nu­meroase hoteluri noi ce se des­chid anul acesta“, spu­ne Raluca Mihăescu, director ge­neral ibis Bucharest Politehnica.