Blue Air trece pe lista neagră a destinaţiilor Stockholm şi Telaviv. Compania a anunţat suspendarea zborurilor

Autor: Cosmin Pirv 22.07.2020

Compania aeriană Blue Air a anunţat, miercuri, suspendarea zborurilor spre Stockholm şi Tel Aviv ca urmare a restricţiilor impuse de autoritaţi.

„Ca umare a deciziei autorităţilor de a prelungi starea de alertă naţională până la 15 august 2020 şi a interzicerii tuturor zborurilor către / dinspre ţări care nu se află în <Zona Verde> menţionate în lista emisă de CNSU, Blue Air este nevoită să anuleze zborurile către / dinspre Stockholm (ARN), până pe 15 august”, au anunţat reprezentanţii companiei printr-un comunicat de presă.

În funcţie de actulizările asupra listei ţărilor care se află în „Zona Verde”, compania anunţă că îşi va actualiza statusul zborurilor.

De asemenea, ca urmare a deciziei autorităţilor din Israel, care au anunţat prelungirea suspendării zborurilor Israel – România, Blue Air anulezează toate zborurile de pe ruta Bucureşti – Tel Aviv până pe data de 31 august, inclusiv.

„Blue Air oferă pasagerilor afectaţi de aceste anulări opţiunea de a face o reprogramare gratuită în primele 7 zile de la anularea zborului direct pe site-ul flyblueair.com sau printr-un simplu e-mail catre adresa zbor.anulat@blueair.aero. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă în perioada specificată, Blue Air va transfera automat contravaloarea biletului în portofelul electonic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achizitia, de unde banii vor putea fi utilizaţi în termen de 2 ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinaţie deservită de Blue Air”, se mai arată în comunicat.