Certinvest a intermediat un plasament privat de 1,5 mil. euro pentru Nemo Express. Horia Gustă, CEO al Certinvest: În toamnă aducem obligaţiunile la bursă. Obligaţiunile au maturitatea la trei ani şi o dobândă anuală de 7%

Autor: Tibi Oprea 23.07.2020

Nemo Express, una dintre cele mai mari companii de curierat din România, a încheiat săptămâna trecută un plasa­ment privat pentru o emisiune de obligaţiuni în valoare de 1,5 milioane de euro, cu maturitatea la trei ani şi un cupon anual de 7%, care a fost intermediată de Certinvest şi care va fi listată la Bursa de la Bucureşti în toamna acestui an.

„Noi ne-am ocupat de subscriere şi o să ne ocupăm să aducem obligaţiunile la Bursă în toamnă. În principiu durează circa trei luni, dar acum este şi vacanţă şi este mai light modul de lucru. Părerea mea este că e un pas foarte bun, poate o să le placă la Bursa de Valori Bucureşti şi o să vină şi cu acţiuni“, spune Horia Gustă, director general al Certinvest, pentru ZF. La plasamentul privat au participat 70-80 de investitori calificaţi, iar despre suma atrasă Horia Gustă spu­ne că nu este ridicată raportat la di­mensiunea companiei. Care sunt planu­rile legate de utilizarea capitalurilor?